Eveniment la care au participat peste 50 de persoane din zona NV din diverse domenii, care au beneficiat de cursurile de calificare sau competențe din cadrul proiectului “Oportunități pentru viitor prin șanse elgale”.

Vorbitoarele din prima zi: Alina Crainic – coordonatoare voluntari Amia Suflet de Copil, Mihaela Boratki – antreprenoare și  Dana Luncan – psiholog și director executiv Căminul Felix au îndemnat persoanele din sală prin exemple personale să creadă în ele însele, să fie motivate în ceea ce fac și să își stabilească scopuri în viață pe care doresc să le atingă.

Vorbitoarele din a doua zi: Florica Cherecheș – deputat în Parlamentul României, Lucia Ciobanu – președinte Aosciația Down Oradea România și Mihaela Tamaș – antreprenoare au prezentat modul în care au acționat în diverse puncte de turnură din viața lor și cum au reușit să depășească situații dificile transformându-le în binecuvântări nu doar pentru ele, ci și pentru alte persoane din jurul lor.

După sesiunile în plen au urmat o discuții pe grupuri mai mici în care participantele au definit ce înseamnă succesul pentru ele și cum se ajunge la succes, iar apoi au împărtășit cu toate persoanele prezente propunerile lor.

Impresiile din partea participantelor au fost pozitive și cu dorința de a vedea repetându-se asemenea evenimente pe plan local.

Poze de la eveniment:

IMG_4961IMG_5069IMG_4991IMG_4953

IMG_5105IMG_5155IMG_5187IMG_5194

Proiectul “Oportunități pentru viitor prin șanse egale” este derulat de Fundația Filocalia în parteneriat cu SC Grupul de Presă Medianet SRL, SC SIVECO SA, Fundația pentru Dezvoltare Economică şi Integrare Europeană și Asociația Integra Romania.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investește în oameni!”.

Please follow and like us:
27Nov